Nou web contra la violencia urbana

Aquesta es una setmana de posada en marxa de nous portals a la Generalitat. Desprès de la publicació dels nous webs del President i del Govern, ara s’inagura un nou portal que sens dubte serà objecte de debat. Es tracta del portal contra la violencia urbana, un portal que té com a objectiu obrir una via de col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i la població per tal de facilitar la identificació de les persones que participen en actes de violencia al carrer.

En aquest portal es publiquen fotografies i videos de persones que han participat en aldarulls, i a través d’un formulari es convida als ciutadans que de forma completament segura vulguin ajudar a identificar a les persones que participen en aquest tipus d’accions.

Crec que es una bona iniciativa ja que, podem estar d’acord o no amb les actuacions d’un Govern, però en cap cas son justificables aquest tipus de comportaments. I que els ciutadans que estiguin en contra d’aquestes formes d’actuar puguin col·laborar amb els cossos de seguretat per tal de posar fre a aquestes situacions, penso que es positiu. Suma.

En qualsevol cas, una iniciativa innovadora. I feina per als equips  d’Operacions i Seguretat, per tal de protegir aquest web. Perque, a l’igual que els Governs no ataquen els webs de les persones que volen dir la seva, tampoc es normal que s’intentin atacar els canals de comunicació dels governs, siguin del color que siguin. Perque això no es democràtic. Ni els uns, ni els altres. Al final, els extrems es troben. La web es de tots.